DISCUSSIEAVOND ENERGIE EN VOEDSEL, PROBLEMEN EN OPLOSSINGEN

Als Herenboeren Goes zijn we deze avond ook aanwezig. Wij ontmoeten u hier graag!
19 januari 19.30 uur, de Pit Goes.
DISCUSSIEAVOND ENERGIE EN VOEDSEL, PROBLEMEN EN OPLOSSINGEN
Iedereen wordt geconfronteerd met veranderingen in de energievoorziening en voedselproductie. Wat merken we van deze problemen, wat kunnen we in de toekomst verwachten en wat kunnen we zelf doen om de wereld leefbaar te houden, voor ons en voor toekomstige generaties?
Deze vragen staan centraal op een bijeenkomst op donderdag 19 januari 2023, vanaf 19:30 uur in De Pit, Appelstraat 2a in Goes. Laat je informeren, stel je vragen en praat mee over mogelijke oplossingen. De toegang is vrij, inloop vanaf 19:00 uur, koffie en thee staan klaar.
Diverse organisaties die actief zijn in de energievoorziening en -transitie of op het gebied van de landbouw en voedselproductie zijn aanwezig op de bijeenkomst met informatie over hun doelen en werkwijzen.
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door GroenLinks afdeling De Bevelanden en de PvdA afdelingen van Goes, Kapelle, Reimerswaal, Borsele, Noord-Beveland en Tholen.

Deel dit bericht: