Start Pilot Herenboeren Goes bij Hoeve van der Meulen

Start Pilot Herenboeren Goes bij Hoeve van der Meulen

Start pilot Herenboeren Goes bij Hoeve van der Meulen

Herenboeren Goes is een burgerinitiatief met de ambitie om samen duurzaam voedsel te produceren door in de nabije omgeving een kleinschalige co√∂peratieve boerderij op te zetten. Het Zeeuwse Landschap bezit en beheert in ‘s-Heer Abtskerke de rijksmonumentale Hoeve Van der Meulen met daaromheen 28 hectaren cultuurhistorisch waardevol agrarisch landschap. Binnenkort starten beide organisaties een pilot waarbij op kleine schaal, namelijk op een perceel van 0,1 hectare, al wat geteeld gaat worden om ervaring op te doen op het gebied van kleinschalige natuurinclusieve voedselproductie en samen de mogelijkheden verder te onderzoeken.

Klik hier

Deel dit bericht: